Dimensiuni aparatului:
Capacitate: 1,5 l
Inaltime totala: 19,5 cm
Înălțimea tubului: 17 cm
Diametru 11,5 cm
Dimensiuni husă:
Latime produs: 17 cm
Înălțimea produsului: 32 cm
Bucata de carne aleasă trebuie marinată cu o zi înainte, astfel încât să aibă timp să se absoarbă de toate aromele condimentelor.
Puneți carnea marinată într-o pungă de folie specială, apoi puneți-o în recipientul principal.
Asezati placa de presiune cu arcul si capacul inchizand astfel aragazul de sunca cu umplutura de carne.
Puneti aparatul de sunca intr-o oala si umple-l cu apa pana la 3/4 din inaltimea aparatului.
Incepeti sa incalziti apa si sa preparati sunca dupa reteta aleasa. De obicei, trebuie preparată la o temperatură a apei de aproximativ 75-80°C timp de 2-3 ore, astfel încât temperatura cărnii din interiorul aparatului să se ridice la aproximativ 72°C. Cu siguranță nu trebuie să depășească 80-90°C.
Controlati temperatura cu un termometru extern. Cu toate acestea, nu lăsati apa să fiarbă. Șunca ar trebui să fie aburită, nu gătită.
-După ce șunca este gătită, răciți dispozitivul turnând peste el apă rece. Se lasa sa se raceasca.
KB-7588