Specificatii tehnice:
Lungime totala: 14 cm.
Lungimea frigarui: 12 cm.
Diametru cadran: 5 cm.Un termometru solid din inox, ideal pentru coacerea diferitelor tipuri de carne.
O scară specială indică exact temperatura ideală pentru prăjirea cărnii de pasăre, porc, vițel, miel și vită.
Interval de temperatură: 0 ° C până la 120 ° C
Alimentele trebuie să atingă temperatura corectă în interior în timpul gătirii:
carnea de vită ar trebui să atingă min. 63 ° C;
carne de pasăre și porc - min. 74 ° C timp de cel puțin 2 minute;
mese regenerate - min. 75 ° C;
alimente depozitate - min. 63 ° C.
Temperatura trebuie măsurată în centrul alimentelor - sonda trebuie să fie în partea cea mai groasă a cărnii - departe de oase. Dacă produsul are o formă neregulată sau vasul este format din mai multe ingrediente, temperatura trebuie măsurată în mai multe locuri.
KH3697